sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

tv-ohjelmista (kitinää)

Telkkarin ohjelmistotarjontahan ei varsinaisesti mitenkään kuulu yrittäjyyteen - paitsi että palkansaaja-yrittäjällä ei liiemmin ole aikaa katsella telsun ohjelmia. Yksi henkireikä on ollut lauantai-illan saksalainen dekkari, sikälimikäli se nyt satutaan näyttämään. Eli jos jossainpäin maailmaa on piirimestaruuskilpailut, euroviisut, hyväntekeväisyyskonsertti tai mikä tahansa muu pippalo, niin dekkari joko jätetään kokonaan pois tai sen lähetysaikaa muutetaan. Tietysti nämä tietovisat ja muut huppapuppaohjelmat näytetään ajallaan, mutta dekkari aina siirtyy... hyi yle tv-2!

Digi-tv ei näytä tuoneen mitään uutta auringon alle, suurista lupauksista huolimatta. Kanavat suoltavat tyhjänpäiväistä viihdettä ja kisaa, eikä telkkaria itse asiassa enää edes kannata avata iltaisin koska sieltä ei tule mitään katsottavaa. Olikohan se viime viikonloppu kun ohjelmistossa oli viideltä kanavalta urheilua ja muilta sotamuisteluita - pystyi jopa valitsemaan natsiuhrien ja talvisodan väliltä?

Viestintäviraston kysymyspalstalta napattua:
Olen yksityisyrittäjä ja työskentelen kotona. Tarvitsenko myös yritykselle televisiomaksun, vaikka maksan nimelläni televisiomaksua samaan osoitteeseen?

Vastaus: Yritystoiminta edellyttää erillisen tv-maksun maksamista, jos yrityksellä on selkeästi erotettava oma tila, jossa tv on käytössä.

- Yrittäjä varmaankin seuraa päiväsaikaan saippuasarjoja siellä omassa toimistokomerossa ja makselee mielellään tv-lupamaksuja siitä ilosta :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti